01jun

Poštovani klijenti,

od izbijanja pandemije korona virusa (Covid – 19) način života i obavljanja poslovnih aktivnosti se zanačajno promenio. Bezbednost i sigurnost svih nas postali su prioriteti. Shodno tome, posvetili smo posebnu pažnju unapređenju mera koje će vaš boravak učiniti bezbrižnijim.

U vezi sa tim primenjujemo sledeće :

Obuka zaposlenih

Svi zaposleni su prošli program obuke u skladu sa uslovima svog radnog mesta, radi smanjenja rizika koji mogu dovesti do narušavanja bezbednosti i sigurnosti na najniži mogući nivo. Svaki zaposleni, bilo da on lično ili neko od njegovih najbližih, ima bilo kakvie simptome koji mogu ukazivati na mogućnost infekcije virusom, dužan je da bez odlaganja napusti ili odloži dolazak na svoje radno mesto na četrnaest dana od nastale situacije.

Poboljšan način čišćenja poslovnog prostora

Postojeći način čišćenja, koji je bio na veoma visokom nivou, unapređen je novim načinom i pojačanom dezinfekcijom svih površina. Tokom čišćenja i dezinfekcije, koristimo kako hemijski tako i termički način dezinfekcije predmeta i površina. U novom procesu proširen je asortiman sredstava kojim se čisti i dezinfikuje, a u nabavci istih birane su najprestižnije firme iz svojih oblasti.

Primena novih mera dovela je do korekcija u poslovanju:

Zaposleni:

  • Merenje temperature zaposlenih prilikom dolaska na posao.
  • Nošenje lične zaštitne opreme i primena najstrožijih propisanih higijenskih mera zaposlenih.
  • Mere socijalnog distanciranja.
  • Povećana učestalost čišćenja javnih površina i alata.

Sve ove mere preduzimamo da bi se našli klijenti osećali sigurnije i prijatnije.

Svakodnevno pratimo razvoj situacije, povezane sa pandemijom Kovid-19, kako bi se naše poslovanje blagovremeno prilagodilo i u najboljoj meri poboljšala sigurnost za Vas i naše zaposlene.

Ostanite  zdravo i dobro, vaša ROLO SIGURNOST!!! 


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs