Dajemo garanciju pet godina.

Bavimo se proizvodnjom, ugradnjom i servisom rolo vrata svih vrsta i namena.

Na prvom mestu nam je najvažnija sigurnost vašeg objekta kao i estetski deo. U ponudi imamo rolo vrata od pocinkovanog profila debljine 0.8, u kojoj je moguća i perforacija takođe u željenoj boji, aluminijumska vrata ispunjena poliuretanom što daje odličnu izolaciju, rolo rešetka koja ima za svrhu da se ne zatvori izlog u potpunosti a sa druge strane pruža i jaku sigurnost. U svim varijantama rolo vrata moguća je motorizacija što uključuje lakše rukovanje.

Visok kvalitet proizvoda

Kvalitet proizvoda nam je na prvom mestu i zadovoljstvo nam je što vam možemo ponuditi vrhunske materijale prozvoda.

Povoljna cena proizvoda i usluga

Povoljnosti prilikom plaćanja generišemo srazmerno mogućnostima i potrebama kupaca.

Preciziranje rokova isporuke i montaže

Realizujemo sve vaše želje i zahteve u minimalnom vremenskom okviru i precizno utvrdjemo termine isporuke i montaže kako na teritoriji Beograda tako i čitave Srbije.

Imate pitanja? Budite slobodni i kontaktirajte nas.

+381 60 33 22 154

Aluminijumska rolo vrata

Aluminijumska rolo vrata su namenjena onim klijentima kojima je potrebna termoizolacija prostora. Ona se mogu korisriti za hale, garaže i lokale. U svom sastavu imaju dva sloja aluminijuma koji je ispunjen poliuretanom debljine 18mm a širine 77mm. Mogu biti automatizovana i u željenoj boji.

Čelična rolo vrata

Čelična rolo vrata se izrađuju od nerđajuceg čelika debljine 0.8mm. Proizvod koji pruža jaku zaštitu vašoj imovini. Čelična rolo vrata su sigurna i pouzdana, ona mogu biti u željenoj boji kao i automatizovana to jest možete ih otvarati na daljinski ili taster ključ. Mogu ići i sef kao i obicne brave. Čelična rolo vrata se koriste za zaštitu lokala, garaža,hala i magacina. Odličan su vid zaštite.

Perforirana rolo vrata

Perforirana vrata su zaštitna vrata koja su sačinjena od sitnih, perforiranih rupica, koje stvaraju utisak providnosti prilikom pogleda, a istovremeno su izuzetno siguran načinn zaštite. Promer perforiranih rupica se kreće u različitim dimenzijama. U svakom pogledu očekivanja potencijalnih kupaca će biti ispunjena koji će moći čak i kada je lokal zatvoren da sagledaju šta u njemu prodajete, a istovremeno ćete poslovni prostor da zaštitite na najidealniji mogući način. Perforirana rolo vrata imaju inovativan dizajn vrhunskog kvaliteta.

Rolo zaštitne rešetke

Rolo rešetka je jako funkcionalni proizvod ima za cilj da pruži jak vid zaštite a da se izlog u potpunosti ne zatvori debljina cevi je 18mm. Mogu biti automatizovana ili na ručno podizanje u željenoj boji.

O Nama


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs